Våre tjenester

Din lokale snekker i Biri og omegn

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og vi har alle nødvendige godkjenninger. Vi ønsker at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr. La fagfolk gjøre jobben for deg! 

Nybygg

Nybygg

Ønsker du å bygge nytt? Vi hjelper deg med å realisere dine drømmer, om det så er ny bolig, hytte eller andre prosjekter. Hos oss får du kompetansen som trengs for å få levert et ferdigstilt prosjekt, slik at du kan tenke på andre ting.

To håndverkere som utfører renovering inne

Rehabilitering / renovering

Vi påtar oss alt innen rehabilitering og renovering av boliger og andre bygg. Skal du pusse opp, restaurer et gammelt hus eller har andre behov, så ta kontakt med oss for en hyggelig prat og en uforpliktende, gratis befaring.

Ny veranda med utemøbler og grill

Tilbygg / påbygg

Planer om å bygge på huset? Eller trenger du ny garasje? Vi hjelper deg! Vi ser alltid kundens behov og er opptatt av tett kommunikasjon, slik at du får tilbygget eller påbygget akkurat slik du ønsker deg.

Nytt bad med glassdusj

Bad / våtrom

Trenger du totalrenovering av badet ditt, våtrom, eller nytt baderom i ditt nye hus, så har vi kunnskapen og erfaringen til å hjelpe deg med dette. Vi planlegger prosjektet nøye sammen med deg, og leverer alt komplett.

Trenger du en rørlegger også?

Biri Rørservice hjelper deg med både store og små oppdrag!
Vi tilbyr alt du trenger innen rørleggertjenester, og våre ansatte har lang og bred erfaring i bransjen.

Trenger du en av våre tjenester?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.